Fenchelova transformace a její využití v extremálních úlohách - Havlíčková, Lucie (2014)
V této bakalářské práci se věnuji problematice Fenchelovy transformace a jejího využití v extrémních úlohách. Práce je rozdělena do tří kapitol. První je věnována základní teorii konvexních množin a konvexních funkcí. Druhou a třetí kapitolu již věnuji samotné Fenchelově transformaci, zejména problematice duality úloh konvexního programování.