Dynamické regresní modely - Biksadský, Róbert (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá dynamickými regresními modelmi, které jsou nadstavbou klasických lineárních regresních modelů. První dvě kapitoly sa věnují teorii z oblasti časových řad, od jejích základních principů, přes základní nástroje analýzy časových řad až po samotné dynamické regresní modely, kterým je věnována celá druhá kapitola. Třetí kapitola interpretuje jejich aplikaci na reální data v programovacím prostředí R.