Chemické výpočetní příklady s náhodně generovaným zadáním - Malenovská, Tereza (2014)
Bakalářská práce popisuje tvorbu elektronické cvičebnice ve formě webových stránek „Chemické výpočetní příklady“ za pomocí počítačových programů a webových služeb. Zabývá se tvorbou šablon určených k náhodnému generování příkladů. Stránky elektronické cvičebnice obsahují vybrané kapitoly z chemie obsahující teorii, řešené příklady a příklady na procvičování s náhodně generovaným zadáním.Práce současně zahrnuje i přehled a hodnocení českých i zahraničních webových stránek se zaměřením na chemické výpočty.