Hry s diskrétní pravděpodobností - Vlašín, Marek (2014)
V této bakalářské práci se věnujeme výpočtu pravděpodobností ve hře kostky. V první části se zaměřujeme na teoretické poznatky, ve druhé části na praktické výpočty.