Konzervace usňové brašny - Řezníková, Martina (2014)
V této bakalářské práci se věnuji konzervaci usňové brašny a teoretickým informacím potřebným k jejímu provedení; především tomu, co je to kůže a jak se zpracovává na useň, konzervaci usní, ale také konzervaci kovů, protože tato brašna obsahuje i kovové části. A nakonec samotné praktické konzervaci této brašny.