Statistická analýza rozdílů souběžných měření meteorologických prvků - Jurčíková, Iveta (2014)
Tato bakalárská práce se venuje zpracování meteorologických charakteristik, které poskytl Ceský hydrometeorologický ústav v Brne. Využívají se v ní základní statistické metody zpracování dat a na zpracování se používá systém STATISTICA. Zabývá se pruzkumovou, regresní a korelacní analýzou. Cílem bylo aplikovat tyto metody na konkrétní datový soubor.