Systematický přehled a meta-analýza vybraných statistických charakteristik národních artroplastických registrů - Rohánková, Kamila (2014)
V této bakalářské práci se věnujeme problematice evropských artroplastických registrů. Cílem je vytvoření systematické přehledu těchto registrů umožňující jejich porovnání pomocí metod meta-analýzy. Při tvorbě tohoto přehledu byly sumarizovány problematické otázky jednotlivých registrů, které se objevily při analýze jejich volně dostupných dat. Výsledkem práce jsou pak návrhy řešení těchto problémů a zavedení standardizovaného protokolu prezentace výsledků jednotlivých registrů.