Lineární algebra třiforem - Fiľakovský, Radek (2014)
V této bakalářské práci se věnujeme přirozené akci na třiformách nad vektorovým prostorem dimenze šest. Zejména vytváříme algoritmus, který nalezne matici převádějící jednu třiformu na druhou.