Testy hypotéz o kategoriálních datech - Janošová, Markéta (2014)
V této bakalářské práci se věnujeme testování hypotéz o kategoriálních datech. V~prvních třech kapitolách jsou vysvětleny principy základních testů a popsány koeficienty, které vychází z četnostních a kontingenčních tabulek. V závěrečné kapitole jsou teoretické poznatky demonstrovány na reálných datech za pomocí systémů STATISTICA a IBM SPSS Statistics.