Míry kvality skóringových modelů - Gurecková, Veronika, 1991- (2014)
V této bakalárské práci se venujeme mírám kvality skóringových modelu. Matematicky popisujeme indexy a jejich vlastnosti v souvislosti s diverzifikacní silou modelu. Pozdeji aplikujeme tyto poznatky na reálných a simulovaných datech, v prostredí R-studia, kde je navzájem porovnáváme.