Přírodní poměry a flóra území severozápadně od Bystřice nad Pernštejnem - Zichová, Kateřina (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o přírodních podmínkách území severozápadně od Bystřice nad Pernštejnem s ohledem na flóru. Přináší rešerši floristických prací a floristických databází, které zahrnují vymezené území. Současně byl započat terénní průzkum studovaného území, výsledky budou zahrnuty v další práci.