Mezibuněčná signalizace kontrolovaná semaphoriny - Paclíková, Petra (2014)
Bakalářská práce Mezibuněčná signalizace kontrolovaná Semaphoriny shrnuje dostupné poznatky o semaforinové signalizaci. Práce je rozdělena do pěti kapitol, které popisují samotné semaforiny, jejich receptory, molekulární podstatu přenosu signálu, funkce semaforinové signalizace ve vývoji orgánových soustav a poslední kapitola je věnována funkčním a molekulárním podobnostím s Wnt signalizací.