Na kole! Návrh sítě cyklistických tras v Brně - Lukeš, Václav (2014)
V této bakalářské práci je vypracován návrh sítě cyklostezek ve městě Brně. Konečný návrh sítě byl vytvořen jednak na základě teoretických znalostí o cyklistické dopravě a jejím plánování a jednak aplikováním metodik použitých ve dvou podobných studiích, která byla upravena podmínkám města Brna.