Využití webové aplikace ChartsBin v geografickém vzdělávání - Šimčíková, Michaela (2014)
Bakalářská práce s názvem Využití webové aplikace ChartsBin v geografickém vzdělávání vznikla především za účelem seznámení s touto webovou aplikací. Bakalářská práce se v první části zabývá samotnou webovou aplikací, kde se snaží podat základní informace, vysvětlit základní principy a uvést příklady jejího využití v geografickém vzdělávání. Ve druhé části se bakalářská práce zabývá sociálně-patologickými jevy a jejich rozšířením ve světě s využitím webové aplikace ChartsBin. Za hlavní témata bakalářské práce byly zvoleny nezaměstnanost, nemocnost, chudoba a podvýživa, kriminalita a závislosti. Ke každému zvolenému tématu byly vytvořeny jak pracovní listy, tak podklady pro výuku ve formě prezentací.