Hry v rozšířené formě - Forch, Vlastislav (2014)
V této diplomové práci se věnujeme hrám v rozšířené formě s úplnou informací, konkrétně opakovaným hrám, ve kterých je několikrát hrána stejná strategická hra. Užitek hráče je závislý na jeho výhrách ve všech opakování strategické hry. Práce shrnuje tvrzení známá jako folk theorems pro opakované hry.