Izolace, kultivace a identifikace mykobakterií ze vzorků zvířat a masných výrobků
Potenciálně patogenní mykobakterie (PPM), zejména M. avium subsp. paratuberculosis (MAP), M. avium subsp. hominissuis (MAH) a M. avium subsp. avium (MAA), se dostávají do popředí zájmu v oblasti bezpečnosti potravin. Zdrojem infekce člověka mohou být kontaminované potraviny vyrobené z tkání a orgánů...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/388838/prif_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-9868 | 3285007646 |