Kartografický projekt ORP Velké Meziříčí - Lunda, Pavel (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou sady tematických map pro území správního obvodu obce s rozšířenou působností (SO ORP) Velké Meziříčí. V první části je práce zaměřena na hodnocení dostupné literatury a provedení rešerše vhodných dat pro tvorbu tematických map. Dalším krokem v této bakalářské práci je návrh koncepce vybraných map. Součástí práce je návrh vlastní znakové sady pro vytvářené mapy. Hlavní cíl této bakalářské práce představuje vytvoření sady vybraných tematický map pro území SO ORP Velké Meziříčí podle náležitostí a zvyklostí české kartografické tvorby.