Automaty na školách - Rezková, Jana (2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou automatů na školách. Teoretická část podává stručný přehled o historii prodejních automatů, legislativě o automatech na školách u nás a v zahraničí. Další kapitoly se věnují dětské obezitě, vlivu školy, školního prostředí a rodiny na stravovací návyky a výživu dětí. Součástí praktické části je vyhodnocení dotazníkového šetření týkající se rozšíření prodejních automatů v základních školách kraje Vysočina.