Imunohistochemické vyšetření v diagnostice tumorů mléčné žlázy - Vaculová, Marika (2014)
Karcinomy mléčné žlázy jsou v současné době nejčastějším maligním onemocněním žen v České Republice. Z terapeutického hlediska je důležitý přesný histologický staging tohoto onemocnění. Práce je zaměřena na přínos imunohistochemického vyšetření v diagnostice a především v predikci těchto nádorů. Metodika je prováděna na formalínem fixovaných a v parafinu zalitých tkáních.