Imunohistochemická diagnostika nemalobuněčných karcinomů plic v bronchiální mikroexcizi - Teclová, Aneta (2014)
Plicní karcinomy jsou medicínsky i společensky závažnou skupinou onemocnění. V současné době je z terapeutického hlediska nezbytná přesná histologická klasifikace v rámci skupiny tzv. nemalobuněčných plicních karcinomů. Práce je zaměřena na přínos imunohistochemického vyšetření v diferenciální diagnostice těchto nádorů v bronchiálních mikroexcizích.