Hlavní mineralogická a petrografická asociace štěrkopísků na ložiskách Hulín a Tovačov - Šírková, Veronika; Slobodník, Marek, 1957-; Masarykova univerzita. Ústav geologických věd (2014)
Bakalářská práce „Hlavní mineralogická a petrografická asociace štěrkopísků na ložiskách Hulín a Tovačov“ pojednává o složení štěrkopísků z vybraných vzorků na uvedených oblastech. Zabývá se metodikou výzkumu a popisuje vybrané minerální frakce a celkové zastoupení ve vzorcích.
Bachelor thesis "Principal mineralogical and petrographic association of sand-gravels at Hulín and Tovačov deposits." deals with the composition of gravel from selected samples in these areas. It deals with the research methodology and describes selected mineral fraction and overall representation in the samples.
Vedoucí práce: Marek Slobodník
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2014
Keywords: fluviální sedimenty; klastické sedimenty; minerální ložiska; štěrk; clastic sediments; fluviatile sediments; gravel; mineral deposits; Hulín (Kroměříž, Česko); Tovačov (Česko : oblast); Hulín (Kroměříž, Czechia); Tovačov Region (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses