Statistické vyhodnocení regionálních seismických jevů registrovaných stanicí VRAC - Hrnčářová, Klára (2014)
Tato bakalářská práce se věnuje statistickému vyhodnocení regionálních seismických jevů, které detekovala seismická stanice Vranov. Vyhodnocovány byly regionální jevy, jejichž epicentrální vzdálenost od stanice byla od 200 km do 2000 km, a to na základě jejich časové a prostorové distribuce a velikosti a četnosti magnituda.