Paleonapjatostní analýza mladých zlomů - Brablíková, Jana (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na paleonapjatostní analýzu mladých zlomů. Po vyřešení matematického problému a navržení algoritmu výpočtu byl sestaven počítačový program. Dále byl vytvořen návod na ovládání programu. V poslední fázi byl program tetován na umělých a reálných datech. Hlavním výhodou programu je, že dokáže vyhodnocovat data jen z 2 zlomů.