Sérologické stanovení hladiny protilátek žloutenky typu B u dialyzovaných pacientů - Pavelková, Dagmar (2014)
Tato bakalářská práce v teoretické části obsahuje základní informace o problematice dialyzovaných pacientů spojené s dialýzou. Praktická část obsahuje stanovení hladiny protilátek žloutenky typu B. Cílem této práce je porovnání protilátkové odezvy u dialyzovaných pacientů v posledních letech na pracovišti vsetínské nemocnice. Poskytnuté statistické data vychází z údajů získaných ve spolupráci s oddělením lékařské mikrobiologie ve vsetínské nemocnici.