Uspokojování spirituálních potřeb v nemocnici - Grebíková, Magdalena (2014)
Bakalářská práce se věnuje problematice uspokojování spirituálních potřeb v nemocnici a to zejména z pohledu katolické církve. Zabývá se koncepcí duchovní služby v nemocnici a saturací spirituálních potřeb pacienta z pohledu ošetřovatelství. Součástí práce je i výzkumná část založená na dotazníkovém šetření, které proběhlo ve FN Brno a jehož respondenty byli pracovníci na pozici všeobecné sestry.