Informační technologie ve výuce matematiky - digitální učební materiály - Dvořáková, Kateřina (2014)
Informační technologie nás obklopují a ani v budoucnosti tomu nebude jinak. Tyto nové technologie pronikají i do oblasti výuky, kde je důležité naučit se je smysluplně využít a současně odhadnout, jakou část hodiny je vhodné tomuto typu výuky věnovat. Práce se zabývá využitím informačních technologií ve výuce matematiky prostřednictvím tzv. digitálních učebních materiálů a je psána z pohledu učitele z praxe.