Riziko přenosu infekce jako nežádoucí účinek nutriční terapie
Tato bakalářská práce pojednává o otázkách bezpečnosti enterální výživy v rámci nutriční terapie. Krátce pojednává o dietním systému, který je jedním z nástrojů nutriční terapie, a o skutečnosti, že potraviny či pokrm může být za určitých okolností zdrojem tzv. alimentárního onemocnění. Dále bakalář...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/395228/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10518 | 3147064015 |