Srovnání zobrazovacích metod předního očního segmentu - Albrechtová, Dana (2014)
Bakalářská práce s názvem „Srovnání zobrazovacích metod předního očního segmentu“ je zaměřena na stručný popis jednotlivých přístrojů zobrazujících danou strukturu oka a následně jejich srovnání v zobrazení jednotlivých částí předního očního segmentu. První kapitola je věnována stručnému úvodu do této problematiky. Ve druhé je zopakována anatomická stavba všech útvarů, nacházejících se v předním očním segmentu. Třetí oddíl se zabývá rozdělením a popisem jednotlivých zobrazovacích přístrojů. Čtvrtá kapitola je věnována samotnému srovnání zobrazení jednotlivých anatomických struktur. Pátá kapitola obsahuje závěrečné hodnocení celé práce.