Zdravotní a nutriční aspekty konzumace fruktózy
Bakalářská práce se zabývá zdravotními a nutričními aspekty konzumace fruktózy. V teoretické části jsou popsány sacharidy, jejich složení, význam ve výživě člověka a metabolismus. Dále se věnuje výrobě a použití fruktózy. Shrnuje současné poznatky související s příjmem fruktózy a jejím účinkům na li...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/222908/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10506 | 3147064036 |