Zdravotní a nutriční aspekty konzumace fruktózy

Bakalářská práce se zabývá zdravotními a nutričními aspekty konzumace fruktózy. V teoretické části jsou popsány sacharidy, jejich složení, význam ve výživě člověka a metabolismus. Dále se věnuje výrobě a použití fruktózy. Shrnuje současné poznatky související s příjmem fruktózy a jejím účinkům na li...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dittrichová, Petra (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/222908/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10506 3147064036