Prostorové aspekty individuálního nákupního chování - Maťátková, Barbora (2014)
Diplomová práce bude zaměřena na individuální procesy rozhodování v oblasti nákupního chování a pokusí se je blíže specifikovat a popsat. Má za úkol zjistit faktory, které vedou k výběru nákupního místa, zda je člověk ovlivněn při rozhodování demografickými, kulturními či ekonomickými a mobilitními faktory. Dále se pokusí identifikovat ustálené rytmy nákupních aktivit. Informace budou zjišťovány pomocí kvalitativního výzkumu, konkrétně metodou semistrukturovaného rozhovoru.