Zkušenosti a obavy seniorů s diskriminačním chováním mladších věkových skupin - Mahelová, Jitka (2014)
Diplomová práce se zabývá mapováním zkušeností a obav seniorů s diskriminačním chováním mladších věkových skupin, které jsou prezentovány seniory žijícími v domácím prostředí a seniory žijícími v domovech pro seniory. Zabývá se rovněž mezilidskými vztahy a vlivem prostředí, kde senioři žijí (rodinné, institucionální) na rodinné vztahy seniorů. Práce se zabývá komparací a analýzou dat získaných průzkumným šetřením.