Integrovaný dopravní systém ve Zlínském kraji - Dujka, Jiří (2014)
Práce je zaměřena na výzkum prostoru Zlínského kraje z hlediska vazeb založených na denní dojížďce za prací a do škol. Jsou identifikovány prostorové jednotky nodálního charakteru, v rámci nichž a mezi nimiž je sledována intenzita vztahů a kvalita dopravní obslužnosti. Na základě vyhodnocených dat jsou navrhovány zásady pro tvorbu integrovaného systému veřejné dopravy, odpovídající přepravním potřebám v území.