Proces péče o nemocné s nehojící se ránou v Krajské nemocnici Liberec, a.s. - Větrovcová, Michaela (2014)
Diplomová práce se zabývá procesem péče o nemocné s nehojící se ránou v Krajské nemocnici Liberec, a.s. Teoretická část práce je věnována efektivní péči o nehojící se rány, zejména účelnému objektivizujícímu hodnocení rány. Předmětem praktické části práce je průzkum dotazníkovou formou s cílem identifikovat problémové oblasti v péči o nehojící se rány prováděné všeobecnými sestrami Krajské nemocnice Liberec, a.s. Výstupem je vypracování záznamového archu pro hodnocení nehojících se ran dle objektivizujících metod.