Moderní echokardiografické metody - Podroužková, Helena (2013)
Moderní echokardiografické metody. Nové klinické využití metody "speckle tracking" a tkáňového Dopplera ke zlepšení neinvazivní diagnostiky různých kardiovaskulárních onemocnění.