Matice a determinanty - Sojka, Milan (2013)
Cieľom tejto bakalárskej práce je vytvoriť zbierku príkladov k precvičovaniu časti obsahu látky predmetu M1115 Lineární algebra a geometrie 1, ktorý sa týka algebry matíc a determinantov. Bakalárska práca je rozdelená do štyroch kapitol, ktoré témami odpovedajú štvrtej, piatej, šiestej a siedmej kapitole skrípt Lineární algebra a geometrie 1 od RNDr. Pavla Horáka určených k výuke tohto predmetu. Každá kapitola obsahuje teoretické príklady, praktické príklady, správne odpovede a názorne vyriešené príklady. Všetky príklady sú zostavené tak aby ich bolo možné použiť v aplikácii IS MUNI - odpovedníky.