Vícerozměrné integrály - Mičová, Kristína (2014)
V této bakalářské práci se věnujeme hlavně integrálnímu počtu funkcí více proměnných. V první kapitole se zaměřujeme na základní vlastnosti a transformaci integrálů v R^2 a R^3 a uvádíme několik příkladů. Ve druhé kapitole se věnujeme integrálům v prostorech s vyšší dimenzí s propočítanými příklady.