Přímkové plochy - Sluková, Hana (2014)
V této diplomové práci se věnujeme přímkovým plochám rozvinutelným i zborceným. Práce je rozdělena na dvě části. První část se zabývá teorií a řešením příkladů. Druhou část tvoří pracovní listy se zadáním řešených příkladů.