Interaktivní atlas hub - Kučerová, Alžběta (2014)
Interaktivní atlas hub není klasická bakalářská práce. Jedná se o přípravu podkladů pro aplikaci do chytrých telefonů, pomůcku, která může být užitečná každému houbaři při určování hub. Náplní práce je vytvoření databáze znaků, použitelných při vyhledávání v aplikaci, a jejich přiřazení k vybraným druhům makroskopických vřeckatých a stopkovýtrusných hub (mimo kloboukatých hub z řádů Russulales, Agaricales a Boletales). Doplněny jsou reprezentativními snímky uvedených druhů.