Cirkus Ulice : 402750 combinations : New York, Prague, London - Urbánková, Dagmar, 1972- (Praha : Baobab, 2012)
Hravá obrazová publikace od výtvarnice a scénografky Dagmar Urbánkové. Listy v kroužkové vazbě jsou rozděleny na pět částí a umožňují tak skládání postav rozmanitých stylů a podob. Volné listy určeny k domalování postaviček dle vlastní fantazie.
Název z obálky
Jednotlivé listy rozřezány na 5 různě velkých částí ke skládání
Keywords: skládanky; publikace pro děti; puzzles; children's literature