Klasická řešení parciálních diferenciálních rovnic s programem Maple - Brothánková, Darina (2013)
Disertační práce shrnuje klasické metody řešení parciálních diferenciálních rovnic, které jsou použitelné pro studenty technických vysokých škol. Řešené příklady tvoří výukovou pomůcku pro efektivní využití programového systému Maple.