Civil procedure : a Q&A guide to litigation in Austria : explains the major features of civil procedure, covers all stages of civil litigation, contains an extensive glossary of legal terms /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grill, Anne-Karin (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Wien : LexisNexis, 2013
Subjects:
LEADER 01874nam a22004697a 4500
001 MUB01000882807
003 CZ BrMU
005 20160413105442.0
008 140103s2013 au ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-20 
020 |a 978-3-7007-5553-1 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 347.9  |x Občanské soudní řízení. Soudnictví  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.9  |2 MRF 
080 |a 347.91  |2 MRF 
080 |a (436)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Grill, Anne-Karin  |7 mub2016910080  |4 aut 
245 1 0 |a Civil procedure :  |b a Q&A guide to litigation in Austria : explains the major features of civil procedure, covers all stages of civil litigation, contains an extensive glossary of legal terms /  |c by Anne-Karin Grill 
260 |a Wien :  |b LexisNexis,  |c 2013 
300 |a xii, 125 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a občanské soudní řízení  |7 ph123637  |2 czenas 
650 0 7 |a soudní spory  |7 ph731581  |2 czenas 
650 0 9 |a civil procedure  |2 eczenas 
650 0 9 |a lawsuits  |2 eczenas 
651 7 |a Rakousko  |7 ge130612  |2 czenas 
651 9 |a Austria  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20140103  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0429 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160413  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20201020  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1955 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1226 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 Pr-1248  |5 3129158616  |4 Fa č. 513/13, 39  |8 20140103  |f 74  |f Měsíční  |r 20140103 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d Pr-1248  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j VV-1