Demonstrace chemické reaktivity: pokusy, videa, animace - Fárková, Lenka; Potáček, Milan, 1944-; Masarykova univerzita. Ústav chemie (2013)
Záměrem mé bakalářské práce je přiblížit studentům středních škol problematiku vybraných témat z organické chemie. Obsahem práce je reaktivita nenasycených sloučenin, oxosloučenin a aminů s cílem vytvoření názorných učebních materiálů formou učebního textu doplněného videoklipy a animacemi, které posloužily jako podklad pro vytvoření internetových stránek.
The intention of this bachelor thesis is to approach some themes from Organic chemistry for high school students. This work is focused on the reactivity of alkenes, alkynes, aldehydes, ketones and amines which are visualised by video recordings and animations. These education materials are made for an e-learning use on websites.
Vedoucí práce: Milan Potáček
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2013
Keywords: aldehydy; alkeny; alkiny; aminy; ketony; oxosloučeniny; aldehydes; alkens; alkynes; amines; ketones; bakalářské práce