Problematika životosprávy sálových sester - Dopitová, Miluše (2013)
Bakalářská práce se zabývá problémem životosprávy perioperačních a anesteziologických sester. Cílem mojí práce bylo zjistit úroveň informovanosti sester o zásadách správného stravování, pitném i spánkovém režimu v podmínkách směnného provozu. Taktéž se zmiňuji o fyzické a psychické zátěži v této profesi. V neposlední řadě se věnuji volnočasovým aktivitám a relaxaci sester.