Plánování rodičovství pohledem studentů středních škol - Coufalová, Lucie (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá postoji a plány studentů středních škol v oblastech plánování rodičovství a sňatkového chování. Práce předkládá v teoretické části sociologická a demografická témata týkající se dané problematiky, v empirické části pak výsledky dotazníkového šetření a jejich analýzu. Výsledky můžou být užitečné pro další výzkum v této oblasti či ke srovnání s reálnými daty v dalších sociologických či demografických studiích.