Chronická pankreatitida a změna životního stylu - Peringerová, Jana (2013)
Bakalářská práce se zabývá změnou životního stylu u pacientů s diagnózou chronická pankreatitida. Teoretická část poskytuje ucelené informace o diagnóze chronická pankreatitida, o její léčbě a prognóze. V empirické části jsou prezentovány výsledky šetření zaměřeného na změnu životního stylu u pacientů s tímto onemocněním.