Grafika v R pomocí knihovny ggplot2 - Fila, Martin (2013)
V této bakalářské práci se věnujeme tvorbě grafu v programu R s použitím knihovny ggplot2. Vysvětlíme teoretické základy tvorby grafu a popíšeme prvky tvořící graf. Seznámíme se s příkazy a argumenty pro tvorbu grafů.