Aleje české a moravské krajiny : historie a současný význam /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Veličková, Markéta, 1978- (Author), Velička, Petr, 1976- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Dokořán, 2013
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02949cam a2200709 a 4500
001 MUB01000867151
003 CZ BrMU
005 20130722095821.0
007 ta
008 130514s2013 xr afh e 000 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
015 |a cnb002463506 
020 |a 978-80-7363-413-1  |q (váz.) 
035 |a (OCoLC)847728936 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20132463506 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |d BOD031 
043 |a e-xr--- 
072 7 |a 712  |x Plánování krajiny. Parky. Zahrady  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 712.4:625.71  |2 MRF 
080 |a 502.11(091)  |2 MRF 
080 |a 712.2  |2 MRF 
080 |a 502.5+712  |2 MRF 
080 |a 635.928  |2 MRF 
080 |a 712.252  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Veličková, Markéta,  |d 1978-  |7 xx0169865  |4 aut 
245 1 0 |a Aleje české a moravské krajiny :  |b historie a současný význam /  |c Markéta a Petr Veličkovi a kol. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Dokořán,  |c 2013 
300 |a 245 s., [24] s. obr. příl. :  |b il. (některé barev.), faksim. ;  |c 24 cm 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
650 0 7 |a environmentální dějiny  |7 ph214639  |2 czenas 
650 0 7 |a liniová zeleň  |7 ph318968  |2 czenas 
650 0 7 |a péče o krajinu  |7 ph135423  |2 czenas 
650 0 7 |a tvorba krajiny  |7 ph126808  |2 czenas 
650 0 7 |a veřejná zeleň  |7 ph127078  |2 czenas 
650 0 9 |a environmental history  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape assessment  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscaping  |2 eczenas 
650 0 9 |a line vegetation  |2 eczenas 
650 0 9 |a urban plants  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Velička, Petr,  |d 1976-  |7 xx0169866  |4 aut 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20130722  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0412 
CAT |c 20201005  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1953 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1222 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 K-VEK  |b katedra veřejné ekonomie  |3 71791  |5 4200471791  |8 20140804  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20140804 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-38668  |9 L1-212  |5 4240766742  |8 20130722  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170823  |r 20130722  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-41224  |9 L1-212  |5 4240766743  |8 20130722  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170823  |r 20130722  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-38668  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c katedra veřejné ekonomie  |d 71791  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j K-VEK