Korespondence - Barčinová, Mária (2013)
V této bakalářské práci se věnujeme vícehodnotové funkci, v ekonomické literatuře nazývané korespondence. V první kapitole definujeme samotný pojem korespondence a uvádíme nekteré její základní vlastnosti a vztahy. V dalších dvou kapitolách se zabýváme maximalizacním problémem a větami o pevných bodech, hlavně Brouwerovou a Kakutaniho větou. V závěrečné části ilustrujeme aplikace Brouwerovy věty.