Speciální metody pro nalezení kořenů polynomů - Vinczeová, Michaela (2013)
V této bakalářské práci se budeme věnovat speciálním metodám pro hledání kořenů polynomů. Na začátku si shrneme problematiku polynomů. Dále se stručně podíváme na Newtnovu metodu a hlavní část se bude věnovat speciálním metodám - Bernoulliove a Graeffeove. Tyto metody budou doplněny řešenými příklady.