Růstové účetnictví: aplikace na vybrané ekonomiky - Míková, Barbara (2013)
V tejto bakalárskej práci sa venujem primárnemu a duálnemu prístupu k rastovému účtovníctvu. Analyzujem vplyv súhrnnej produktivity faktorov, tzv. Solowoveho rezídua, na rast HDP v ôsmich krajinách Európy oboma prístupmi a následne ich porovnávam. Výsledky potvrdzujú veľký význam technologického pokroku na ekonomickom raste.